Björn

Om Hunting Assistance

hunting assistanceHunting Assistance AB skall erbjuda jakt och jaktkunskap i kombination med rekreation, aktiviteter och vildmarksliv, bekvämt förpackat och prisvärt för kunden.

Företagets röda tråd är att erbjuda ett kunskapslyft för jägarkåren i allt som har med jakt att göra!
Vi strävar efter att ge jägaren en kvalitetsmässigt bra kurs samt att  höja säkerhetstänkandet.

Jag som driver företaget heter Calle Ekström.

Jag har lång erfarenhet av hundar. Jag är utbildad lydnadsinstruktör på hundskolan och har bla. haft flera duktiga apportörer. Jag är även utbildad Hund och eftersöksinstruktör av jägareförbundt Jag är spårdomare och är utbildad instruktör i doft diskriminering och id spårning för jakthundar av vildskadecenter. Idag äger jag en stycken Wachtelhund och en Kopov. Jag har utvecklat eftersöks metoder för allt vilt och Jag är ofta ute på eftersök vilket har givit mig en enorm erfarenhet. Jag anlitas  för att stöta bort närgångna björnar. Jag är även domare för hundtester  på björn.

Eftersökskurserna har blivit mycket omtyckta av kursdeltagarna.
Jag erbjuder kurser i eftersök på både klövvilt, björn och vildsvin.
Hundtester på linbjörn
Jag har även mer avancerade kurser såsom doftdiskriminering och ID-spårning
Gör även kurser efter kundens önskemål.

Att satsa lite på utbildning ska inte ses som enbart en kostnad och extra besvär utan se det som ett tillfälle att få träffa jaktkompisarna på andra tider än bara till älgjakten! Detta är också tillfällen då man kan ha trevligt kring en god middag samtidigt som man höjer kunskapsnivån i jaktlaget. Ni får också tillfälle till diskussioner kring jakten som annars kanske hamnar i skymundan.

Genom att gå på en jaktutbildning där jägare från grannlaget, jägare från grannsocken, jägare från andra län eller till och med från andra sidan rikets gränser träffas, så knyts kontakter! Nya kompisar möts och ett jaktutbyte blir plötsligt möjligt. Att knyta nya kontakter och bli bjuden på jakt i nya jaktmarker kan väl inte vara fel!

Den som tror sig veta allt är dåligt underrättad.
Kinesiskt ordspråk.

Välkomna in till Hunting Assistance AB! Ni hittar säkert nått av intresse.
Hör gärna av Er!

Hunting Assistance i Dalarna AB
Åjer Räkenhålsgattu 11.
793 90 Leksand

Tel. Calle: 070 – 592 36 00
calle@hunting.se

Bankgiro: 5363-8573

Org.nummer: 556616-9750
Företaget innehar F-skattesedel